U bevindt zich hier: Over COCON » Historie

Historie

In 1994 maakt Gertjan Steendam bij de politie de reorganisatie intern mee. Hij ziet wat dit met de organisatie en de mensen doet en besluit personeelsmanagement te gaan studeren. Na zijn scriptie ‘demotivatie van politieagenten door reorganisatie’ start hij het project ‘Collega’s voor Collega’s’. Met behulp van subsidie implementeert Gertjan dit project in verschillende korpsen. Hij zet COCON op en fungeert al spoedig als adviseur in verscheidene organisaties.

Groei

In het begin richt de dienstverlening van COCON zich op de doelgroepen opsporing en zorg. Gertjan neemt trainers en adviseurs in dienst. En al snel maken ook overheid, onderwijs, bedrijfsleven, sportclubs en het betaald voetbal gebruik van de diensten van COCON.

Ontwikkeling

COCON kent een geschiedenis van ontwikkeling en zal zich ook in de toekomst blijven ontwikkelen. Met haar ervaringsdeskundige trainers kan COCON elke trainingsbehoefte invullen. COCON zet de ‘probleemvraag’ van de klant om naar een training op maat en is pas tevreden als de klant dat is.Trainingen - Open inschrijving
Training documentherkenning
Datum training
20 juni 2019
Kosten training: 1-daagse training documentherkenning à €260,- pp (inclusief koffie/thee, lunch, een hand-out en een A3 placemat)